7 ting du skal opleve i New England! Bestil den flybillet nu!

Oplevelser

Der er nærmest gået pinlig lang tid siden, at jeg var i Boston (i juli måned)! Men i skal ikke snydes for 7 fede ting, som i bare skal opleve hvis i rammer New England-området, som for resten skulle være pisse flot om efteråret!

img_0266

img_0267

  • Sejl på, og bad i Winnipesaukee søen! Det er den flotteste og største sø jeg nogensinde har set – kæmpe oplevelse! Når i alligevel er i området, så kig forbi Bailey’s Bubble til is. Det koster ikke en skid, det er hjemmelavet og de er kæmpe store (By: Wolfeboro, Stat: New Hampsire)

img_0047

img_0048

  • Besøg Ben and Jerrys fabrikken. Det er nærmest kun amerikanske turister der er der, og de er super flinke. Bestil en guidet tour, det koster 3 dollar og der er smagsprøve og en meget energisk og skøn guide. Det er turen værd! På billederne ser i bl.a. de nye varianter som snart rammer køledisken! (Stat: Vermont)

img_0133

img_0141

  • Besøg Acadia nationalpark – pisse flot natur! Når der står i turistbøgerne, at det tager tre timer at køre rundt, så tager det minimum tre timer! Sørg for at have en hel dag, og start i informationen, hvor de sødeste park rangers hjælper med at lægge en hurtig plan for jeres dag. Husk at hike op til stenen der ”kan” skubbes – fantastisk udsigt, og det eneste sted med signal i parken J (Stat: Maine)

img_0152

  • Spis for guds skyld en hummer på et lobster shack og spis en blueberry pie! Shacket skal se snusket ud, og der skal være lang kø. Jeg anbefaler Union river lobster pot . (Tip fra mig: jo mindre hummeren er, jo bedre smager den – det ville jeg gerne have vidst inden jeg bestilte den største de havde! Men det var super fedt og lækkert at være smurt ind i hummersnask) (By: Ellsworth, stat: Maine)

img_0194

img_0192

  • Bestil en guidet tour på Fenway park i Boston. Det er rigtig flot og storslået, og man kan mærke på både guider og turister (som kun er amerikanere) at baseball og Fenway er noget de er meget stolte af. + De dyrker deres egne grønsager på taget til deres restaurant – ret sejt! (Stat: Massachusetts)

img_0191

  • Besøg Mapparium i Boston. En globus af farvet glas, som man går ind i! Meget flot og fede lydeffekter! (Stat: Massachusetts)

img_0231

img_0177

  • Spis LÆKKER pizza hos Regina Pizzeria i den nordlige del af Boston. Det er uden tvivl den bedste pizza jeg nogensinde har fået! Der er lang kø hver dag, men det går stærkt og er ventetiden værd! Prisen er okay fin, og det er super intenst og hyggeligt med masser af små borde og glade mennesker!

Kom så afsted 🙂

/Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *