En aften med Tina D. Og Steffen B.

Oplevelser

Når man får lidt bræk i nakken, så kunne det godt tænkes, at det ville ødelægge en ellers perfekt aften med selveste Tina Dickow og Steffen Brandt. Men der skal meget til at spolere mit humør og den sindssygt gode stemning, som jeg befandt mig i på daværende tidspunkt!

Jeg har efterhånden været til min del af koncerter med både TV2 og Tina Dickow, men har ikke oplevet dem sammen før nu. Jeg havde glædet mig sindssygt meget – faktisk nærmest et helt år, da jeg fik billetterne sidste jul! Men hold da op det var hele ventetiden værd!

img_0513

Halleluja, hvor er det lækkert!

Fra start til slut har de min fulde opmærksomhed, og spiller både hinandens sange, men også versioner af andre kunstnere – min favorit er helt klart Leonard Cohens ’Halleluja’. Jeg er generelt bare helt oppe at køre over det her set-up! De er så voldsomt skønne og har den mest underspillede humor! Især Steffen Brandt vinder totalt mit hjerte med sin nede-på-jorden humor og fantastiske versioner af Tinas fremragende sange – bl.a. ’Nobody’s man’, som bliver til: ’Ingens pige’! Tilsvarende har Tina lavet den fineste version af ’ ’Det eneste hun ville var at danse’! Lyt da også lige til ‘Randers stadion’ med dem begge! MUMS!

Stærke personligheder og skønne historier

De har begge stærke personligheder, som virkelig skinner igennem både i sangene, men også i fortællingerne imellem sangene. Faktisk er de små historier mellem sangene næsten lige så meget værd som sangene… eller de er i hvert fald med til at skabe den der helt særlige stemning, hvor jeg bliver helt opslugt og glemmer alt omkring mig! Faktisk opdager jeg ikke (altså, næsten ikke) at personen bag mig vælger at kaste voldsomt op (hun er pisse fuld), og får spyttet/pustet lidt i mit hår. Shit det var godt at hun ikke ramte mig sådan rigtigt! Men det ødelægger heldigvis ikke stemningen (på nær lugten, måske..) – det er der ingenting der kan!

Hvis du på nogen måde får mulighed for at opleve ’Dickow & Brandt’ – som de kalder sig sammen, så bare gør det!! Det siger alt, at de fik hele salen i Musikhuset til at stå op, klappe og synge med mange mange mange mange gange! Jeg var vild med det!

/Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *