Hvorfor Konfidant?

Vi har taget tyren ved hornene og startet denne blog. Den har været længe undervejs, men er nu endelig en realitet – og er startskuddet til det, der forhåbentlig engang bliver til virksomheden: Konfidant!

Navnet Konfidant udspringer af vores baggrund i Dramaturgi. I dramatiske fortællinger har protagonisten (hovedrollen) ofte en konfidant, som er en vigtig person at betro sig til. Det er konfidantens rolle at få protagonisten til at tænke sig om. Konfidanten fungerer altså som samtalepartner, og det er lige præcis det vi er for hinanden. Vi får hinanden til at reflektere, åbne op og allervigtigst til at grine!

Hvem er vi?

Bag bloggen er vi: June Kleis Rasmussen og Mathilde Østergaard. Vi mødte hinanden i år 2010 da vi begge startede på Dramaturgi på Aarhus Universitet, og har siden hen også taget den samme kandidat i Oplevelsesøkonomi. Ud over vores fælles interesser for kultur, mennesker og oplevelser, så har vi hver især et område vore hjerter banker for. June elsker alt, der har at gøre med musik, og synger også selv i kor. Mathilde siger aldrig nej til alt det, der har med musicals at gøre.

Hvad kan vi?

Designprocesser, strategiudvikling, brugerinvolvering og co-creation er vores spidskompetencer. Vi har altid befundet os godt i projektarbejde, hvor vi er med i hele processen fra idé til afvikling. Vi brænder for arbejdet med at udforske forskellige kontekster, felter og mulighedspotentialer gennem design som arbejdsform og eksplorativt værktøj.

Generelt er vores hoveder bare fyld med idéer. Vi elsker at skabe merværdi for andre med vores kreative mindset og rykke grænserne for hvad der er muligt. Vi er nysgerrige, skøre og lader os ikke begrænse af realiteter – vi er drømmere og det dyrker vi i fulde drag!

/June og Mathilde