JEG ELSKER, NÅR DER GÅR VIKING I DEN – AARHUS2017

Oplevelser

Jeg anede ikke, hvad jeg skulle forvente, og jeg havde faktisk glemt alt om den åbning og lavet planer i det mørke Vestjylland netop d. 21.01.2017! MEN hallo, hvor er jeg glad for, at jeg nåede hjem inden det gik løs foran musikhuset.

Hvis du ikke så det, så gik du glip af noget! Jeg opsummerer…

Koret ved Rådhuset

Velkommen kuldegys! Da de gik i gang… jeg overgav mig fuldstændig til stemningen – storslået, højtidelig, vanvittigt smukt og så det lysshow! Ja, billederne taler for sig selv.

IMG_0812

Det lysende optog

Den færøske sangerinde Eivør var kvinden på det først lysende skib. Hun var rocker sej, og det skreg viking, da hun sang fuldstændig vanvittigt, mens en stort lysende skib førte hende og hendes pels gennem byen. Jeg elskede alle de små lysende skibe og børnenes fortællinger. Dette optog bragte varme gennem byen og det var skide pænt!

IMG_0814

Byens bedste udsigt

Nogen gange har man lov at være heldig. Derfor elsker jeg, at min kæreste arbejder lige overfor DOKK1 og derfor har adgang til en fantastisk placeret tagterrasse! Her oplevede vi anden del af showet ved havnen. Det fyrværkeri – av min arm!

Det sure og det søde

Generelt var jeg ret oppe at køre over oplevelsen. Det var så pænt og højtideligt, der var små børn, kor, det startede med dronningen og sluttede med… hmm okay….ej det kan da ikke passe vel… jo jo det sluttede fuldstændig malplaceret med DJ Static! Jeg var hvis ikke alene med denne tanke. Fra tagterrassen så jeg, hvordan folk strømmede væk, da han gik på. Men så var der da lidt til både ung og gammel 🙂

IMG_0807

Alt i alt en skøn åbning – jeg glæder mig til mange lækre oplevelser i 2017!

/Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *