L.O.C er bare så beskidt i munden, og hvor er det lækkert!

Oplevelser

I går var der uofficiel åbning af Aarhus Festuge, og her stod jeg klar til at opleve den eneste koncert med L.O.C hele sommeren! Jeg var SÅ klar!

Det er sygt varmt, og folk strømmer op til området omkring Rådhuset og Musikhuset  – Byparken. Menneskemængden er en blandet pose slik i alle aldre. Jeg ser alt fra en ældre dame med stok, til en lille baby – så er vi godt i gang! Hvis det er noget som kan samle Aarhus, så er det Festugen og når L.O.C kommer hjem!

Jeg kæmper mig frem til Ølteltet, fordi det kræver helt sikkert noget alkohol at udholde opvarmningen! Det er efter min mening helt skidt! Først er der et eller andet med lyden, som gør at bassen er voldsom høj! Det gør helt ondt i kroppen at høre på det! Samtidig formår Spitzenklasse bare ikke at få skabt den vilde stemning, virkelig ærgerligt! Men men men da konge går på er alt godt!

IMG_0386Liam O’Conner er bare så beskidt i munden, og hvor er det lækkert! Han når godt omkring både gamle og nye sange, og tager os med på en rutsjetur i følelsesregisteret! Alle synger voldsomt med og bander helt vildt! Det er den perfekte måde at starte en uge med fest i smilets by!

IMG_0387

/Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *