PRINSEN AF EGYPTEN – SKAL, SKAL IKKE?

Oplevelser

Bum! I bagklogskabens lys, så havde Prinsen af Egypten ikke en chance.  Mine forventninger var så absurd høje efter Klokkeren fra Notre Dame, at der vitterligt skulle ske et mirakel, hvis mine forventninger skulle indfris. Så nu sidder jeg her dagen derpå og har blandede følelser. For det var jo godt, men jeg havde bare forventet mere. Hmm jeg laver listen…

Derfor skal du se Prinsen

  • Diluckshan Jeyaratnam, som spiller Moses er skide god! Jeg er sikkert også super farvet af, at jeg kender ham. Men han er altså bare et af de dygtigste og sejeste mennesker jeg kender – basta!
  • Danserne! WTF! Jeg ved ikke hvordan de fik deres kroppe til at gøre de sindssyge moves. Men de var simpelthen så dygtigt, akrobatiske og vilde!
  • Fredericia er virkelig gode til at få ensemblet til at shine. Der blev brugt et lækkert kunstnerisk greb, hvor ensemblet fungerede, som elementer i scenografien, som bl.a. bygninger, flod og sand. Jeg købte fuldstændig præmissen, og det var super flot og godt tænkt!

Derfor skal du ikke se Prinsen

  • ?
  • ?
  • Altså du skal jo se den, for det er en super flot forestilling. Jeg er bare lidt uenig i nogle af de valg der er taget, og sådan skal det nok være. Så af sted med dig!

/Mathilde

 

Foto af Søren Malmose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *