Westworld – hvad ville du gøre?

Tankespind

Det er så uhyggeligt ægte, og jeg er på den ene side sygeligt frustreret over, at jeg ikke selv kan besøge Westworld, men samtidig også angst for tanken om, hvis det virkelig fandtes! For hvordan ville jeg selv opføre mig i parken? Ville jeg lægge al moral og etik på hylden og skyde alt omkring mig, eller ville det bare være Mathilde i cowboytøj – intet forandret? Hmm jeg ved dog med sikkerhed, at jeg lader mig rive lidt mere med end de fleste… Det er eksempelvis kommet til udtryk i Harry Potter World i Orlando, hvor jeg har stået med min nyerhvervede tryllestav og tryllede med de andre tiårige! Det kan godt skræmme mig lidt, at jeg ikke engang synes det var pinligt, men bare MEGA fedt! Hvordan ville det ikke lige gå, hvis de lavede en Harry Potter-udgave af Westworld ­– så garanterer jeg ikke for noget!

 

Westworld går lige i hjertet og hjernen – hvad ville du gøre?

Konceptet bag Westworld er for fedt, og går lige i hjertet og hjernen på mig som oplevelsesøkonom! Samtidig er jeg personligt en sucker for oplevelser, som har fokus på ’the rabbit hole effekten’, hvor den besøgende kan forsvinde ind i et andet univers, ligesom Alice i Eventyrland. Hvis Westworld havde eksisteret i virkeligheden i dag, så var det SÅ meget det jeg havde skrevet speciale om! Det er den ultimative ’Immersive fiktionsoplevelse’, som var det felt og den term jeg definerede i mit specialearbejde. Jeg måtte dog ”nøjes” med de oplevelser og temaparker som kommer tættest på i nutiden. Men altså… at kunne træde ind i en anden verden, hvor du kan bruge alle sanser i en fiktionsfortælling – wow! Hvad ville du gøre, hvis du fik muligheden for at besøge Westworld? Del gerne dine tanker med os, nedenfor har du vores bud 🙂

Vores tanker om det første besøge i Westworld?

 

Mathilde: Jeg ville helt sikker vælge den sorte cowboyhat! I am in it for the trouble! Jeg tror ikke jeg vil skyde nogen (jeg ville i hvert fald forsøge at undgå det), men jeg skulle helt sikkert prøve nogle grænser af! Derfor ville jeg observere bybilledet og finde den mest skumle mand, og så følge efter ham. Jeg elsker gåder og mystik, så jeg ville finde ud af, hvilken hemmelighed han gemte på og se om det forhåbentlig førte til noget vildt – noget jeg ikke engang kan tænke mig til, så vildt skal det være! Lige herefter ville jeg finde en indianer, bare fordi de er seje!

June: Jeg ville simpelthen finde den flotteste skurk i Westworld og forføre ham. Jeg har aldrig været den store dyreelsker, men i dette univers bliver man hjulpet lidt på vej, og derfor ville jeg finde en hest og være den vildeste hestehvisker. Ride mod solnedgangen, præcis som Lucky Luke, og se hvad der gemmer sig beyond…

/Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *